Lakkos Kft

Cégünk 2009-n alakult.

Fő profilunk mezőgazdasági és erdészeti gépek értékesítése.

Néhány éve vagyunk kapcsolatban a spanyol Niubo gyárral. Döntésünket többek között az  motiválta, hogy ezek a gépek megbízhatóan teljesítenek extrémebb feltételek mellett is, ugyanakkor széles termék palettájukban közel mindenki megtudja találni a számára megfelelő kivitelű típust.

A könnyebb átláthatóságért kertészeti és erdészeti fő csoportokra bontva igyekeztünk bemutatni a gépeket.

Szőlészeti, kertészeti, erdészeti és kommunális gépek a minőségi munkavégzéshez lettek kifejlesztve, melyekről kijelenthetjük nem okoznak csalódást és örömmel tapasztaljuk ügyfeleink pozitív vissza jelzéséből, hogy a kölcsönös elégedettség célját szem előtt tartva jó választás ezzel a termékcsaláddal foglalkozni, dolgozni. Folyamatosan bizonyítanak.

Spanyol, német és francia piacokon is jelentős piaci részesedést vívtak ki maguknak ezek a gépek az elmúlt években.

Az albertirsai központú Lakkos Kft. kizárólagos magyarországi forgalmazója a spanyol Niubo – ökogazdálkodáshoz is alkalmas – szántóföldi, kertészeti, erdészeti és kommunális gépeknek.

Mindent nem is felsorolva, de ha felmerül Önben, hogy fűkasza /függőleges tengelyű vagy rézsű is/, szárzúzó /pld. nagy kalapácsos is/, univerzális hidraulikus szárzúzó fej, kultivátor, talajlazító, marógép, mulcsozó, tárcsa szükséges a munkálataiban, akkor ajánljuk termékeink.

Igyekeztünk műszaki leírásainkban minél részletesebben tájékoztatni Önöket és reméljük ajánlatot is kérnek tőlünk. Hívjanak minket, minden érdeklődőnek örülünk.

Hitelügyintézéssel szintén tudjuk a vásárlást segíteni Ft-s hitel konstrukcióban kedvező feltételekkel.

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!

Lakkos Kft. csapata